Birblogsonro.com gizlilik politikası gereği sizlere ait olan kişisel verileri güvence altına alıyoruz ve sizleri sonuna kadar korumayı başarıyor. Hukuki bir metin olarak hazırlanmış olan gizlilik politikamız içerisinde sürekli olarak kişisel veriler kavramını kullanıyoruz. Bu kişisel veriler kavramı ile birlikte sayfalarımızı ziyaret eden takipçilerimizin bilgileri kastedilmektedir. 6698 sayılı kişisel verileri koruma kanunun bütün hükümlerine uymaktayız. Bu kanun hükümlerine göre sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz andan çıkış yaptığınız zamana kadar size ait olan kişisel verileri hiç kimseyle, üçüncü şahıslarla paylaşılmamaktadır. Özellikle bu bilgileri ticari kaygılarla satışı söz konusu değildir. Zaten SSL sertifikalı olarak kuvvetlendirilmiş Bir web sitesi ve mobil site ile hizmet vermekteyiz. Dolayısıyla bilgileri çalınma ihtimalini de en aza indirilmiş durumdayız.

5651 sayılı İnternet ortamında yayın yapan web siteleri düzenleyen kanun hükümlerine göre kurulduk. Bu kanun hükümlerine göre yer sağlayıcı formatında hizmet veriyoruz. Yer sağlayıcı olan web sitelerinin içeriklerini inceleyerek denetleyerek kanıtlamak zorunluluğu bulunmuyor. Ancak objektif ve sorumluluğu yayıncılık yeri bütün içeriklerimiz inceledikten sonra yayınlıyoruz. Fakat içeriklerimizden kaynaklanan herhangi bir maddi veya manevi kayıpta bizler mesuliyet kabul etmiyoruz. Bu gibi durumlarda asıl mesuliyet merci Betcolic canlı bahis sitesinin kendisi olacaktır. Diğer tarafta ise Betcolic çerez politikası ile birlikte tarayıcılarınıza ve mobil tarayıcılarınıza çerez adı verilen küçük yazılımlar teknolojiler yerleştirmekteyiz. Bu teknolojileri ve yazılımları yerleştirirken sizin onayınızı almaktayız. Herhangi bir şekilde çerezlerden vazgeçmek istiyorsanız bunu kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek işlem onayı kaldırmak, tarayıcı geçmişini silmektir. Ayrıca diğer tarafta Birblogsonro.com telif politikası devreye giriyor. Bu politika gereği sayfalarımızda bulunan içerikleri kaynakça ve referans göstermeden paylaşamazsınız. Hiçbir şekilde bizim içeceklerimizi kötüye kullanma hakkınız da bulunmamaktadır.